Groepslessen valpreventie

Bent u weleens gevallen? Of ervaart u angst om te vallen? Dan zijn de valpreventie groepslessen echt iets voor u! Tijdens de 13-weekse valpreventiecursus gaan we aan de slag met het verbeteren van uw balans, mobiliteit en spierkracht, met als doel om het valrisico te verlagen. De groepslessen worden gegeven onder begeleiding van professionele beweegcoaches en fysiotherapeuten. Tijdens deze lessen doet u mee op uw eigen niveau.
Iedere les wordt gezellig afgesloten met een kopje koffie of thee. Zowel tijdens als na afloop van de valpreventiecursus verwijzen wij u door naar het structurele sport- en beweegaanbod bij lokale partners.

Benieuwd of de valpreventie groepslessen iets voor u zijn? Doe de eerste keer gratis mee!
De kosten voor de 13-weekse cursus bedragen 50 euro. Heeft u een ooievaarspas? Dan ontvangt u 50% korting op het aangegeven bedrag. Voor onze wijk vindt de cursus plaats in Buurthuis Wings, Mozartlaan 195, vanaf dinsdag 12 april van 9.30u-10.30u.

Aanmelden kan via de website www.denhaagblijftstaan.nl of neem contact op met Rachel Zonderop via r.zonderop@sportiefplus.nl, tel. 0634390307