FILMISCHE LEZING ELF JAAR ZANDMOTOR

Wijkvereniging Bohemen-Waldeck-Kijkduin organiseert een lezing over de aanleg en de ontwikkeling van de zandmotor gedurende de afgelopen 5 jaar.  De lezing wordt gehouden in verenigingsgebouw Walboduin op woensdagmiddag 22 maart 2023 aanvang 14.00 uur, Alphons Diepenbrockhof 2 Den Haag (achterzijde Jumbo).

De middag wordt verzorgd door Johan Bommelé, lid van de Haagse Amateur Filmclub (HAF). Hij zal filmbeelden laten zien van de aanleg van de zandmotor en de verspreiding van het zand. De informatie hierover heeft Johan gehaald uit krantenartikelen, het informatielokaal Kijkduin en van de website. In de lezing worden filmbeelden getoond die hij zelf heeft gemaakt. 12 Jaar volgen leverde veel filmbeelden op. Ook wordt gebruik gemaakt van luchtfoto’s die door Rijkswaterstaat zijn gemaakt. Toen medio 2010 bekend werd gemaakt dat in 2011 de zandmotor tussen Ter Heijde en Kijkduin zou worden aangelegd heeft Johan het hele project filmisch vastgelegd.

Toegang tot deze filmische lezing is voor leden van de wijk vereniging gratis. Niet-leden betalen €2, inclusief een kopje koffie/thee.

Uw deelname graag even aanmelden via de email info@walboduin.nl